dimarts, 25 d’agost de 2009

FOTOS MALAGA 3 PARTfotos. Malaga-Jete-Almuñecar-Granada


ALMUÑECAR 14/17-08-2009 FERIA MALAGA 2009 FINS EL 22

EIII per fí ja sòc aquí, quina llastima amb lo be que s'estava a la platjeta.
Agafem el avio direcció Girona-granada el dia 14, sortida oficial del Bar del Fernando.Arribada a granada a les 19h30 puntualisim, algun entretemps al avió però tot bé, agafem els 2 mega cotxes de lloguer (león-caddy) direcció almuñecar.. diuen que ja ens esperen...Arribem a punt per sopar cap 21h, ja tenim a punt els tintos de verano, las tortas i les tapes a "CAsa Juan"... quin bar... i quina música a les 6h30 del matí... despertava a tothom... ja ja
Del 14 al 17 ens disposem a visitar tot el possible de jete-almuñecar i voltants.Tapes, tintos, tortas, clares, pernil, puntillas, musica, festa, feria almuñécar....Indescriptible, tot genial a part de molta molta i molta calor.Les nits eren divertides ja ja , com si estiguessin a una casa de colònies.Anècdotes varies que ja us anirem explicant... oi falgui?

La platja d'almuñecar genial, el xiringuitos a peu de platja... buff.. com els trobarem a faltar, tot molt be de preu, i amb cada tinto la megasuper tapa, un piló de llocs que el joan i el pare d'en joan ens varen ensenyar.JEte un poble genial, on dormíem i on esmorzàvem cada dia.La feria d'almuñecar i sobre tot els focs, indescriptible, sobretot el piromusical. La verge va entrar per la platja, i 3 dels nostres varen ésser afortunats de tocar-la. Anecdota del dia: crec que la falgui va demanar varis desitjos... espero que si hi ha algún per mí sigui aviat ja jaja..
Rondes i rondes de tinto... ja ja.. platja, sol, amics i amigues...
Del 17 al 21 ens disposem a posar els cotxes en ruta per anar a la feria de màlagaSort del joan que ja fa uns mesos ens va aconsellar el hotel Ac Màlaga palacio, a peu de fira, i no és pot explicar en paraules com gaudir de la piscina del hotel dia a diaEl hotel genial, i la gent també, a part de que el ultim dia ens varem quedar sense llum unes 3h, però res va ésser divertit corretejar pels passadís del hotel sense llum.La feria de dia, genial, indescriptible, gent a punt avall, tintos, claras, puntillas, pulpo... i com no... venedors de numero de loteria de nadal, espero que ens toqui oi falgui?? ja que és el meu numero preferit... i tot eren senyals no?
Gent voltant per tot els carrers de la feria, catalans, castellans i tot tipus d'estrangers... en breu ja ens varem habituar a parlar el Castellà i ja semblàvem un més de la gran ciutat
Botigues obertes i algunes tancades, carrers a gom a gom, cambrers amun i avall.
El Liceo, Gold... eren dos les discoteques que obrin de dia a la feria de dia, genial, no ets pot explicar en paraules ni pagar amb la visa tot el viscut aquest dies... anaves a la feria de dia cap 13h i cap les 15h ja podies entrar a les discoteques de dia, entraves, sorties i la festa acabava cap a les 02h de la nit,però semblava tan llarg, intens, divertit, que acabàvem el dia rendits.
També vam anar a la platja de Palo i a un del xiringuitos més guapis del lloc, tapes i tapes corrien pels pasadisos.. i mai mai.. varem arribar a pagar més de 15 e per dinar o per sopar... i no faltava ni vi, ni tinto, ni tapes, ni cafès... quin plaer!!! com vida de rics!!!
També varem anar a les típiques platjes de torremolinos en tren, guapisim tota l'allargada de platja que te aquesta zona. Anècdota del dia... el david va perdre les bambes... je je.. però jo els les vaig recuperar
I res varem visitar les casetes de la feria de nit, diferent a la de dia, carrers i carrers de casetes, unes més maques que altres, però totes diferents, variades i impactant.VArem fer cua unes de les mes genials, on va valer la pena esperar, ja que hi havia tinto gratis, cares famoses (ens varem poder fer una foto amb el Ismael de G.Hermano, que per cert força simpàtic)
Llums i llums de tots colors pels carrers de nit a la feria, carrers de dia engalardonats a tope
Tot el dia amb el ventall al damunt per la calor que feia, 35º, 36º, fins cap 40º
TOt ha sigut genial, inexplicable amb poques paraules, encara demà estaria escriguenContenta i agraïda de poder disfrutar tots akest dies de tota aquesta meva gent, DAvid, Carles, Joan, Oscar, Ester, Paco i Maria. Hem trobat a faltar a tots els que no hi ereu.
Joan gràcies per tots els racons que ens has ensenyat, llocs, tasques, platges... i també al teu pare.CArles I David I Paco gràcies un cop més per formar part de la meva vida... fins i tot en vacancesEster que guai poder disfrutar d'unes altres vacances amb tuOscar.. encantada d'haver.te conegut, ha sigut uns dies genials... piscines!!!MAria, que guai que poguessis venir... ha sigut super divertit al teu costattots 7 heu fet que les vacances hagin sigut especials i divertides, com trobaré a faltar totes les coses que hem disfrutat aquest dies, un petó... que sapigueu que ja us trobo a faltar.
Premis varis: premi rata, premi ruta, premi dormilega, premi roncador, premi xerraria, premi ligona, premi guia... ja ja.. cada un és va sentir identificat amb algún..
Petons a tots!!!
Fins la propera