dijous, 26 de novembre de 2009

Reflexions...

Abans o després tota persona s'hauria de preguntar per a que vivim? I aquesta resposta només la trobarem dins el nostre cor. Hauríem de ser coherents amb tot el que diem, complim el que prometem, ser responsables, tenir paraula i aprendre moltisim de tots els nostre actes. Hauríem de conscients que una cosa mal feta o mal dita por afectar algú altre. Perquè de vegades no ens adonem de lo simple que pot ser la vida?
La senzillesa, l'educació, el mirar per un altre abans que nosaltres mateixos, tot això hauria de tenir un sentit per tots nosaltres. Hauríem de viure de veritat, tenir la sensació almenys de no haver deixar les per fer.
Vull dir millor arrepentir-se d'alguna cosa feta que no alguna que no haguem fet no?Que considerem un petit luxe? Els diners fan la felicitat?

Un dels nostres petits luxes seria no dormir. Hi ha experiències que nomes les podem somiar, que nomes les podem tenir en somnis, però quan estic dormint sento com si estigués perdent el temps no? Com si quan dormint al llit no trèiem el màxim partit de tot lo que succeïx allà fora. Riure, caminar, fer un cafè, parlar amb els amics, fer coses. Un altre petit luxe seria poder fer un cafè tranquil·lament de bon matí llegint la premsa. L'olor de la roba acabada de sortir de la rentadora. Un bon perfum ... hi ha tantes coses que son petits plaers, petits luxes. Com és que de vegades no ho valorem o no ho sabem apreciar?
El luxe no és la felicitat no? però tot i així els diners i el luxe.. fan que la nostra vida pugui o pogués ser mes agradable no?Son reflexions que hauríem de fer.
Perquè en els fons tothom pensa, vull dir... algun moment de la nostra vida hem recapacitat amb alguna cosa que hem fet, que potser no era correcte i tot això haurà produït un canvi a la nostra vida no?

De mica en mica si rectifiquem, anem canviat la nostra persona, i jo almenys espero fer-ho a be.

Com és que de vegades no ens adonem de les petites coses i que de vegades son les millors? Desde aquí agrair a totes les persones que responen emails, és preocupen dels amics quan fa falta, truquen sense esperar res a canvi, sempre tenen un somriure per tots, et donen la mà quan ho necesites, no tenen males intencions en res...

Un petó a totes i tots, sou genials!