dijous, 15 d’octubre del 2020

Bacallà al forn amb crema suau de vichyssoise

 


Ingredients:

* 3 Porros

* 1 patata

* oli, sal, pebre

* 2 talls de bacallà dessalat

* carbasso tendre

* farina

* ceba fregida


 

Procediment:

Enfarinem suaument el bacallà, i el fregim 5 minuts, perquè quedi una mica fregit.

Ara preparem la crema vichyssoise suau.

Pelem i tallem a daus el porro i la patata. Si volem hi podem afegir una ceba. En un vol posem un raig oli, hi afegim els porro i la patata i ho deixem daurar una mica, quan ja he ros hi afegim aigua fins a cobrir i ho deixem coure a foc lent uns 30 m aproximadament.

Deixem refredar i ho passem pel colador xino.

Ara preparem el forn, posem a escalfar dalt i vaig i sense ventilació  180 º.

Col·loquem una planta, hi posem el bacallà i damunt hi posem la salsa, col.loquem uns carbassons tendres i una mica de ceba per decorar. Ho deixem coure uns 20 m. Apaguem el forn i ja podem servir. Bona cuina!

  

Per quantes persones: 2

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  65 m
Temps de cocció:  35 m + 20 m

 

Ho maridem amb: Negre. Llavors 2017.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada