dissabte, 14 de novembre de 2020

Bacalla amb tomàquet i pebrot al forn




 Ingredients:

* 5 talls de bacallà dessalat

* 1 pebrot verd i 1 de vermell

* tomàquet triturat 1 pot

* farina, sal , oli

 

Procediment:

Enfarinem el bacallà i el fregim volta i volta. Reservem.

Tallem els pebrots a daus una mica grans.

Agafem una paella i posem un raig d’oli d’oliva i posem el tomàquet i els pebrots. Posem a coure a foc lent 1h25 aproximadament, fins que quedi ben confitat. Posem a punt de sal.

En una plata i col.loquem el bacallà i posem la salsa per damunt. Ho posem a coure al forn 20 m (dalt i baix 180º)

  

Per quantes persones: 3 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  1 h 70
Temps de cocció: 1h25 + 20 m

 

Ho maridem amb: Bufar i fer ampolles, negre.

Cap comentari:

Publica un comentari