dilluns, 8 de setembre del 2008

5ª RECEPTA. MANDOGUILLES DE LA MEVA YAYA AMB SALSA DE CEPS


Ingredients:200 gr carn picada de vedella i 200 gr de carn picada de porc, all i julibert, 1 ou, un cop vi blanc, farina, uns quants ceps, un got de tomata, 1 ceba i oli d'oliva.



Barregem amb les mans (si no volem que s'enganxi la carn amb les mans podem utilizar uns guants) la carn picada de vedella i la de porc, i afegim un ou, all i julivert i una mica de pa ratllat. Quan ho tenim ben barrejant, en fem boletes i després les enfarinem per poder-les fregir. Un cop fregides, les posem amb un plat amb un paper absorben perqué deixi anar una mica el oli.

A part en una casola posem: posem el oli i sufregim la ceba (que abans l'haurem ratllada) un cop sigui rossa, i afegim un got de tomata (petit mes o menys 30/50 ml), el got de vi , i el punyat de ceps i 2 gots aigua (podem afegir més aigua depén de les mandonguilles que ens hagin sortit o si veiem que s'ha begut tota l'aigua posteriorment) . ho deixem uns minuts perqué la tomata cualli i afegim despres les mandoguilles. I ho deixem coure uns 20 minuts.


Bona cuina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada