divendres, 12 de setembre de 2014

Mezza Luna 4 formatges amb tomàquets secs i olives



Ingredients:

·         Mezza luna de 4 formatges
·         8 tomàquets secs amb oli
·         1 all
·         1 ceba
·         Sal, oli, pebre
·         Olives sense pinyol verdes
 

Procediment:

Piquem la ceba i l’all, ho sofregim amb una paella amb un bon raig oli d’oliva.
Mestres això és cou, tallem finament els tomàquets. Un cop la ceba sigui ben sofregida hi afegim els tomàquets, remenem. Posem a punt de sal i pebre i ara ja hi podem afegir les olives tallades a daus. Remenem i deixem coure 2 minuts. Reservem.

Posem a coure els mezza luna  i un cop cuit, ho posem a escorre i afegim la salsa.

Si no ens agrada aquesta textura de la salsa, la podem passar pel xino i aixi queda més suau. 

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  20m
 

Vi triat per acompanyar:  Verdejo  Blume 2013