dimarts, 28 de juliol de 2015

Crema de carbassó i carrotes




Ingredients:

·         1 carbassó
·         5 carrotes
·         1 ceba petita
·         Sal
·         Parmesà
·         Oli oliva 

Procediment:

Pelem les carrotes, tallem totes les verdures a daus. Primer posem a bullir les carrotes amb un pols de sal, als 5 minuts hi podem afegir el carbassó i la ceba. En 15 minuts, ja serà cuit, o també podem comprovar-ho punxant les verdures.
Reservem una mica de brou del bullit. Triturem les verdures amb la batedora i afegim una mica de brou si queda sec. Servim amb un pols de sal, pebre i un bon raig oli i una mica de parmesà . Bona cuina! 

Per quantes persones: 2/3 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  25 m
Temps de cocció: 20 m


Beguda triada per acompanyar: Aigua Vilajüiga