Ingredients:
* 300 g carn picada mixta (vedella/porc)
* tomàquet triturat
* fulla llord
* oli, sal, pebre, vi ranci
* tallarines
*sofregit de ceba quim matas
Procediment:
En una cassola posem a sofregir tota la carn, quan
sigui rosa, ja hi podem afegir la ceba sofregida (sempre poso 1,5 cullerada per
cada 2 persones), i el tomàquet, remenem i deixem coure, posem a punt de sal i
pebre i afegim la fulla de llord, posem un bon raig de vi ranci i ho deixem coure a foc baix 45 m. ( quan s’hagi
evaporat l’alcohol si voleu podem tapar-ho).
Bullim la pasta segons instruccions del fabricant.
(però ho parem just 1 m abans)
Escorre la pasta i guardar una mica del suc.
Ara ja podem afegir la pasta, remenem i afegim una
mica del suc i deixem coure 1m i ja podem servir. Si volem podem posar una mica
de parmesà damunt.
Per quantes persones: 4 persones
Ho maridem amb: Tocat de l’ala negre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada