dilluns, 7 de desembre de 2020

Tallarines bolonyesa

 



Ingredients:

* 300 g carn picada mixta (vedella/porc)

* tomàquet triturat

* fulla llord

* oli, sal, pebre, vi ranci

* tallarines

*sofregit de ceba quim matas

 

Procediment:

En una cassola posem a sofregir tota la carn, quan sigui rosa, ja hi podem afegir la ceba sofregida (sempre poso 1,5 cullerada per cada 2 persones), i el tomàquet, remenem i deixem coure, posem a punt de sal i pebre i afegim la fulla de llord, posem un bon raig de vi ranci i  ho deixem coure a foc baix 45 m. ( quan s’hagi evaporat l’alcohol si voleu podem tapar-ho).

Bullim la pasta segons instruccions del fabricant. (però ho parem just 1 m abans)

Escorre la pasta i guardar una mica del suc.

Ara ja podem afegir la pasta, remenem i afegim una mica del suc i deixem coure 1m i ja podem servir. Si volem podem posar una mica de parmesà damunt.

 

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  65 m
Temps de cocció: 10 m + 60 m

 

Ho maridem amb: Tocat de l’ala negre.



Cap comentari:

Publica un comentari