Arròs a la cassola amb conill, salsitxes, ceps i carxofes
Ingredients:
* 4 salsitxes
* ½ conill tallat a talls petits
* 4 carxofes
* sofregit de ceba Quim Matas
* tomàquet
* 2 grans all
* ½ pebrot vermell
* caldo de verdures
* sal, pebre, conyac
* ceps
* arròs
Procediment:
Netegem les carxofes i el tallem a trossos, reservem.
Posem els ceps en remull amb aigua, que després l’arofitarem.
En una cassola de ferro colat amb un raig d’oli, enrossim
els talls de conill i les salsitxes, posem un pols de sal i pebre. Reservem.
Posem a escalfar el caldo de verdures i el caldo dels
ceps.
A la mateixa cassola, posem un raig d’oli oliva,
sofregim el gra d’all i el pebrot, tallat ben petit. Ara afegim una mica de
tomàquet, remenem 10 minuts, ara ja podem afegir el sofregit de ceba, ho
lliguem tot. Afegim la carn i ho reguem amb un bon raig de conyac.
Deixem evaporar l’alcohol. Tot seguit hi
afegim els bolets i les carxofes. Remenem, afegim l’arròs i ho deixem rossejar 3
minuts. Posem a punt de sal i pebre i afegim el bròcoli. Afegim els brous, i
deixem coure uns 18 minuts aproximadament, els 8 minuts a foc fort i els següents
abaixem el foc. Apaguem el foc i deixem
reposar 3 minuts. Bona cuina.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 10 m + 20 m + 18 m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada