dilluns, 11 de gener del 2016

Conill rostit amb carxofes i rovellons




Ingredients:

·         1 conill
·         4 carxofes
·         2 cebes
·         Rovellons
·         2 tomàquets de penjar
·         4 gra all
·         Sal
·         Pebre
·         Un got petit vi blanc
·         Una mica de romaní sec 

Procediment:

Netegem els rovellons i els tallem a ¼.
Netegem les carxofes, les tallem a ¼ i en trèiem una mica la pelussa interior. Les bullim, escorre i reservar.
En una paella posem a coure una mica els rovellons. Reservem.
Salpebrar el conill tallat a ¼ i el daurem en una cassola amb un bon raig d’oli d’oliva fins que agafi un bon color.
Afegim la ceba talla a grills grans, els tomàquets, els alls, el romaní i deixem que s’acabi de daurar.
Posem el vi, baixem el foc. Deixem que és cogui a poc a poc, si fa falta hi podem afegir una mica d’aigua o bé una mica de brou.
Als 10 minuts, afegim els rovellons i les carxofes.
Deixem coure fins que estigui al punt. (15 minuts més aproximadament).
 

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  60 m
Temps de cocció:  10 m + 15 m + 30 m

Beguda per acompanyar: Cava Gramona