dimecres, 23 de maig del 2018

LES MAGNOLIES - * Estrella Michelin

 
Meravelles - Sota els Angels.

 
Tastets

 
Verat fumat, enciam i olives negres

 
Guisat de llenties amb xoriço
 

 
Peix de costa amb mongetes verdes i alga
 

 
Pastanaga rostida amb pesto d’agrella i albercoc

 
Xai, raves i raifort

 
Maduixa i mimosa

 
Xocolata guanaja, sarraí i caramel
 
Aquí us deixo alguns dels plats que hem pogut degustar. Tot i que el menu complet era el del TAST:
 
SNACKS
– Cogombre i xocolata blanca
– Guisat de llenties amb xoriço
– Careta de porc fregida amb mole català
– Mossegada de bacallà i liliàcia
– Verat fumat, enciam i olives negres
– Textures de col lombarda i pipes
PLATS
– Pastanaga rostida amb pesto d’agrella i albercoc
– Quinoa real amb pollastre de pagès i tomàquet encurtit
– Peix de costa amb mongetes verdes i alga
– Xai, raves i raifort
– Maduixa i mimosa
– Xocolata guanaja, sarraí i caramel
– Dolços pel cafè
Servei de pa fet a casa
Preu 66.00 €
 
LES MAGNÒLIES
Carrer Mn. Antoni Serres, 7
Arbúcies (Girona)

Tel: 972 860 879
 
 


Direcció: Dirigit per la família Fradera-Gumà i recolzats per un jove equip de professionals. Amb més de 22 anys d’antiguitat. Cap de Sala : Neus Fradera (un 10)

Xef: Victor Torres des de 2018. (incorporació el 2016). Segueixen amb l’estrella Michelin.

Local: Un espai senzill i sobri, elegant i acollidor, que dóna tot el protagonisme als plats servits. Està composat per dos espais separats on es combinen taules de diferents. (Edifici crec que és del 1871). Envoltat d’un encantador jardí.

Producte: Fresc, de proximitat, de qualitat.

Tracte: És nota que els propietaris porten la batuta, però és d’agrair el seu “saboir fair” fer, on deixen que els joves els guiïn en les noves trajectòries de la cuina.

Detalls a tenir en compte: Podeu escollir entre el menú del tast, el gastronòmic o be a la carta.

Preu mig: 85 E p.p.

Què fan que vulgui tornar-hi?:  la calidesa del lloc, la qualitat del producte, el tracte professional dels seus propietaris i treballadors i sobretot descobrir més vins de la seva llarga carta.