dijous, 25 de desembre del 2014

VISITA GUIADA, TAST DE VINS.. A MASIA SERRA









 
 
Masia Serra
Dels Solés, 20
17708 CANTALLOPS
Telèfon:
 
+34.689703687


Fantàstica l’explicació i visita al celler Masia Serra, per Jaume Serra. Tercera generació que segueix en el món del vi. Ens nota que ho porta a la sang. Ell i la silvia fan que la visita sigui una experiència difícil d'oblidar i amb un molt bon gust de boca, ni mai millor dit :).

Fan visita i tast; visita, tast i esmorzar de forquilla; visita, tast i dinar amb productes de proximitat.

Visió de futur molt propera pel tema enoturisme, en possibilitats de quedar-si a dormir. Quin plaer poder-se llevar en la tranquil·litat d’aquestes vinyes.

Masia Serra elabora des de 1996 vins de la DO Empordà. La història comença amb una petita vinya plantada el 1961 amb la varietat Garnatxa. Altres varietats franceses, com ara Cabernet Sauvignon, Merlot... poblen part de les 12 hectàrees, que avui conformen la finca de Masia Serra.

Jaume Serra, propietari i enòleg del celler, es va criar en una família d' arrelada tradició vitivinícola. Després de cursar estudis d'enologia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i d'esgrimir el seu bast aprenentatge en Châteaux Petrus, decideix crear els seus propis vins al celler fundat per ell a Cantallops. Jaume, nét d'un comerciant de vins i fill del també conegut enòleg Simón Serra, ha après a valorar el noble líquid, que, segons comenta, genera càlids sentiments al seu voltant.