dilluns, 31 de juliol del 2017

CAN JUBANY - CALLDETENES




 
 
Una part de la recepció

 
Merengue de gintònic amb grosella
 
 
Amanida Waldorf
Oliva Arbequina feta a casa
Flor de carbassó amb brandada de bacallà
 
 
cremós de Katsuobushi

 
Amanida de tomàquet de l'hort amb mató de cabra i figues

 
Ou cuit a baixa temperatura amb bolets, carbassó i "migues" d'oli de pimentón

 
Arròs cremós de gambes de Palamós

 
Detall del Xef

 
Ànec "5 aglans" lacat amb mel de castanyer i poma

 
La nostra versió de la pinya colada
 
 
La nostra "tarta" al whisky amb gelat de rovell i aire de nata

 
Els entreniments!!!

 
El Nando i nosaltres.
 
Can Jubany Restaurant
Ctra de St Hilari s/n
Calldetenes
Tel 938891023
 
By Nando Jubany
 
N'havia fet la reserva el gener, quasi 6 mesos d'unes bones expectatives i no ha fallat!
 Impressionant.
Can Jubany és un restaurant elegant on es respira puresa, qualitat i elegància. Envoltat de jardí i de l'hort on cultiva els vegetals, aquests fan possible que la carta s'adapti als productes de temporada . Només entrar ja ets sens especial.
De seguida hem sigut atesos i ens han acompanyat a la taula que teníem reservada, acollidor, elegant i ambient sibarita, això si quasi tot és blanc. Anem convençuts a triar carta, però ... l'Anna la seva dona ens explica que hi ha 3 menús a triar o si ho volem poder escollir carta. Doncs bé, hem canviat d'opinió i hem triat el primer menú "La memòria" .
Amb buit plats i 2 de postres + els petits entreteniments, per mi ha sigut del tot perfecte. Només de provar les hortalisses amb les seves salses ja t'impressiones, les flors de carbassó les més esperades (cruixents i amb brandada de bacallà ... Que ben segur les provaré de fer), el gaspatxo molt bo (això que no sóc de gaspatxos...), el pa (sense paraules bo de debò), ah i que dir-vos de les migues ... , jo que pensava que no les provaria mai (no han sigut mai un plat del meu gust...) doncs sorprenents , i així tots els plats, elegants, estudiats però sobretot sense perdre l'essència ni la forma ni el gust del producte. I quan és l'hora de les postres, els 2 excel·lents ... Però atenció el millor la caixa dels petits entreteniments. Acabat l'àpat, n'hem quedat del tot satisfets. I finalment hem pogut immortalitzar el moment amb en Nando.
Gràcies pel vostre art en la cuina i fer-nos gaudir d'aquests petits tastets! A res a envejar al de Can roca, senyors, tornarem segur!!!!