dijous, 16 de juny del 2016

Pastis de gerds



 
 
Ingredients:
·         6 rovells ou
·         190 gr sucre
·         6 clares
·         200 gr farina
·         Melmelada de gerds
·         gerds
Procediment:
Batre els rovells amb el sucre fins que dobli el seu  volum. Barrejar els rovells amb la farina.
Muntar les clares a punt de neu.
Barrejar suaument tots els ingredients amb una espàtula de silicona.
Escalfar el forn a 160º.
Posar la massa en un motllo de silicona (que abans haurem passat una mica de farina), i ho deixem coure al forn 30 m.
Deixem refredar en el motllo durant 5 minuts.  Treure’l del motllo i deixar refredar.
Ara ja el podem partir per la meitat, hi posem una capa entremig de melmelada, cobrim i després per la part de damunt també hi posem melmelada i els gerds. Podem deixar una estona a la nevera tapat amb paper film.
Bons postres!!
Per quantes persones: 6
Dificultat:  mitja
Temps de preparació total:  60 m
Temps de cocció: 30 m
Vi triat per acompanyar: Garnatxa de l’Empordà!