dimarts, 20 de juny del 2023

SONSOS FREGITS

 



Potser la foto no llueix gaire, però han quedat bons de debò!!
A la Lia li xiflen!!!



Ingredients:

* sonsos frescos

* sal

* oli oliva

* farina

* llimona


Elaboració :

Sempre que puc el peix el compro fresc i evito congelar-lo, si puc.

Netegem els sonsos, com sempre de #vademar de Figueres, la Susi sempre té lo millor!

És enfarinem lleugerament

Agafem una paella i posem escalfar, i els anem fregit de mica en mica. Si tingués una fregidora és més pràctic i ràpid.

Els posem a escorre una mica amb un paper absorbent, posem un pols de sal i ja podem menjar-los. Ah si voleu, podeu afegir un raig de suc de llimona

 

Bona cuina i bon profit!

 

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 20/25 m
Temps de cocció: 15/20m

 

Ho maridem amb: Vi blanc . Perro verde!