Ingredients:
· 400 g arròs de pals
· Sofregit de ceba "Quim Matas"
· 1 gra d’all
· ½ conill a talls i 2 butifarres (laminada) i 2 tires de costellò
· 1 got de tomàquet triturat
· 1 pebrot verd petit
· 150 grs de ceps
· Sal, oli, pebre, caldo de verdures
Procediment:
Per començar en una cassola sofregim el conill, el costellò i la butifarra, posem a punt de sal i pebre, quan sigui ros el reservem. Posem en remull els ceps amb una mica d'aigua.
Ara a la mateixa cassola , sofregim el pebrot verd ben petit i un gra d’all .
Un cop ha agafat color, afegim un got petit de tomàquet triturat i 2 cullerades de la ceba màgica del Quim ! Deixem coure 20 m.
Posem a bullir el caldo de verdures. Colem els ceps i guardem l'aigua.
Al sofregit, deixem uns minuts i afegim també el bolets.
Ara posem l’arròs, l’àvia sempre ho feia així: un punyat per persona i un de regal ... remenem, i deixem rossejar 2/5 m.
Ara ja hi podem afegir els caldos. Recordeu que l’arròs normalment son 18 m.
Apaguem el foc i servim en 1 minuts. Bona cuina
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 60/65m m
Temps de cocció: 10 m + 10 m + 20 m
Temps de preparació total: 60/65m m
Temps de cocció: 10 m + 10 m + 20 m
Ho maridem amb:Finca Garbet 2015.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada