dijous, 23 de maig del 2013

Macarrons al pesto rosso panna




Ingredients:

·         Macarrons
·         Oli
·         Sal
·         Parmesà
·         Pinyons
·         Tomàquets secs
·         1 gra d’all
·         Una mica de nata liquida per cuinar 

Procediment:

Posem els tomàquets secs en aigua en remull durant 1 h. Després els posem a escorre i ens reservem una mica del suc.
Tallem els tomàquets a tires.
Posem a bullir els macarrons, un cop cuits els posem a escorre. Reservem.
En una paella, posem una mica d’oli d’oliva, fregim l’all tallat a làmines i quan agafi color hi afegim els tomàquets i els pinyons, ho deixem coure uns 10 minuts, afegim la nata liquida (la quantitat depèn de com ens agradi si ho volem més o menys espès), posem una mica de pebre i anem remenant.
Quan ja hagi agafat consistència, afegim una mica del suc que hem guardat abans, seguim remenant i tirem una mica de parmesà a talls petits, deixem que es fongui el formatge i ja ho tenim a punt per barrejar-ho amb els macarrons.
 
Un cop al plat, podem possar-hi parmesà per damunt. Bona cuina

 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció:  11 m (macarrons) 20/25 m (la salsa)