dilluns, 28 de gener del 2013

Verdures a la planxa amb fines herbes



Ingredients:

·         2 carrotes
·         1 enciam iceberg
·         2 cebes tendres
·         ¼ pebrot vermell
·         1 ceba petita
·         1 carbassó
·         1 albergínia
·         5 xampinyons
·         ½ tomata
·         Sal gruixuda
·         Oli oliva
·         Farigola, romaní..
·         2 grans all
 

Procediment:

Netegem les verdures, i les tallem a làmines.
Agafem un vol i hi  posem les herbes aromàtiques , l’oli oliva i els grans anys. (ho reservem)
Posem una planxa al forn, i posem les verdures, i les deixem que es facin a foc lent.
Un cop cuites, les posem en un plat, posem sal al gust i afegim l’oli fet anteriorment.  ( o si tenim romesco... encara està més bó) 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  45m
Temps de cocció:  30/35 m