dimarts, 31 de juliol de 2012

Restaurant Hotel Papibou (Peratallada)



Els carrers de Peratallada.


Amanida de formatge de cabra.


Poltre.


Filet de vedella al pebre.


Amanida de Salmò.


Carpaccio de vedella.


Pepito de Vedella.


Pasta amb gorgonzola.


Hotel Restaurant Bar Papibou
Establiment familiar, molt acollidor en un poble amb molt d'encant: Peratallada.

Oblida les idees preconcebudes:  reconegut pel seu original estil, tastets, plats reduïts en grandària i preu que conviden a la degustació. Des dels plats més locals, com l’escudella o la botifarra amb seques, fins a plats tropicals com les gambes arrebossades a la mel o el mojito de porc, sense oblidar la fusió, en forma de magret d’ànec amb pinya i papaia o el filet de salmó amb crema de coco.

Tota la carta son tapes, però tapes de plats típics
Cal anar-hi. Qualitat preu correcte.
Preu dels plats 3,30 (unitat) i els postres tambè.
Per sopar a la terrasa cal reservar.

Tel. 972635030 info@papibou.com