diumenge, 8 de març de 2020

OUS ESTRELLATS AMB ESPARRECS DE MARGE



Ingredients:



* 2 ous
* 4 patates
* espàrrecs de marge
* oli, sal


Procediment:


Pelem les patates, les tallem petites.

Agafem una paella, posem un bon raig d’oli d’oliva i posem a coure les patates a foc lent i afegim un pols de sal. Mentre netegem els espàrrecs de marge i els reservem.

Quan ja casi siguin cuites les patates, ja hi podem afegir els espàrrecs i tot seguit afegim els ous, i anem barrejant i “trencant-los”, posem un punt més de sal i ja podem servir, recordeu, que ou ha de queda una mica cru. (També podríem fer els ous ferrats a part i tot seguit trencar-los damunt les patates ... però així anem més ràpid... ).


Per quantes persones: 2

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció: 18/20 m + 3 m



Ho maridem amb:  vi blanc Sinols. Empordàlia.

Cap comentari:

Publica un comentari