dilluns, 25 d’abril del 2016

Camping La Siesta - Calella de Palafrugell



Vistes dels bungalows
 

 
a 5 minuts d'aquestes vistes!!! Ideal per descansar i desconectar!!!
 
Camping La Siesta
Av. Del mar km 2
Calella de Palafrugell
Tel. 972615116
 
Situat a la localitat de Calella de Palafrugell i a 5 minuts del Port. Camping la Siesta, és un excel.lent càmping. Amb possibilitat d’entrar-hi amb caravana o be llogar un bungalow dels diferents models que disposen ( canadell, mk, garbí, tamariu...). Obert des de setmana santa i fins finals d’estiu. (tancament aproximat.)
Cada setmana el càmping ofereix multitud d’activitats tan per nens com per grans. Molt nen, ben organitzat i amb personal molt qualificat i amable. És un lloc ideal per anar-hi a descansar, desconectar i tenir-hi els nens ben distrets.
Pàrquing, piscines, gimnàs, barbacoes, fleca, menjar per emportar, supermercat, llibreria, metge, parafàrmacia, servei de massatges... entre moltes altres coses.
Cada bungalow esta equipat amb estris de cuina, de neteja, tovalloles, llençols, mantes... possibilitat de tenir barbacoa....
A més disposen de servei de rentadores a 6 e, i de assecadora per 3 e.
El vaig utilitzar i ens va anar molt be, tornar a casa amb la roba neta. J
Així mateix, he estat 3 dies al bungalow canadell, i hem estat de lo més be.
Més tranquil després de setmana santa (obren per setmana santa) i fins abans del juliol, ja que juliol i agost és ple de gom a gom, tot i que els serveis funcionen super bé.!!
Possibilitat també de llogar bicicletes. En definitiva, tornarem, perquè no hem pogut provar les piscines!!
Ideal per anar-hi amb nens, ja que està molt controlat tot el que entra i per tan, no s’en pot sortir sense identificació.