dimarts, 11 d’octubre de 2016

Amanida variada de quinoa




Ingredients:

·         Quinoa
·         1 llauna Tonyina en conserva
·         ¼ pebrot vermell
·         3 talls de tomàquet sec en conserva
·         1 cogombre petit
·         formatge
·         Oli
·         Sal
·         Pebre
·         Vinagre de modena
·         Llavors  

 

Procediment:

Per cuinar-la, renteu-la primer amb cura i poseu-la a bullir durant uns 30 minuts amb tres parts d’aigua per una de quinoa, amb una punta de sal i amb la cassola tapada. Bullint-la menys estona també us la podeu menjar (per exemple, dues parts d’aigua per una de quinoa durant vint minuts)  però amb els cereals és millor  fer una bona cocció per assegurar-nos una bona digestió . Reservem.

Tallem tots els ingredients a daus, ho posem dins ho vol i ho remenem bé, ja podem servir. I si en sobre ho podeu servar 2 dies a la nevera. 

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  40 m
Temps de cocció:  20 m / 30 m
 

Vi triat per acompanyar: Cigonyes blanc 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari