diumenge, 4 de febrer de 2018

Steak Tartar Vedella II

 


Ingredients:

·         250 G filet de vedella de Girona
·         Cogombres en conserva
·         Tàperes
·         Mitja ceba
·         Sal
·         Pebre
·         Una cullerada de mostassa (tipus antiga)
·         1 rovell d’ou
·         Una cullerada de maionesa
·         Una cullerada de salsa de soja
·         Una cullerada petita de ketxup
·         Un raig de “tabasco”
·         Un raig oli d’oliva


Procediment:

Darrerament dir-vos que per mi és el meu plat preferit. Hi tinc un deliri!
Lo primordial i més important és que la carn sigui de qualitat.
Tot i que sé que no és com cal fer-ho, jo ho he picat amb el 1 2 3, però si volem fer-ho com cal, cal fer-ho amb un bon ganivet.
La tallem, la posem en un vol i la reservem en fred.
Tallem ben fi, tots els ingredients. En un vol, hi posem el rovell d’ou, l’oli, la ceba, la sal, el pebre... així amb tots els ingredients, ho remenem i ara hi afegim la carn ben picada. Remenem i si fa falta posem a punt de sal i pebre i ja podem servir.
Bona cuina! 

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  12/15 m
Temps de cocció:  
 

Ho maridem amb: 5 Fincas, Peralada.

Cap comentari:

Publica un comentari