dissabte, 30 d’abril de 2016

Mandonguilles amb pèsols i carrotes



Ingredients:

·         250 g de carn picada de porc
·         70 g pèsols
·         Farina
·         All i julivert - picat
·         1 cullerada pa ratllat
·         1 ou
·         1 ceba
·         3 carrotes
·         1 branca api
·         Sal
·         Pebre
·         3 cullerades de tomàquet
·         Oli oliva

 

Procediment:

En un vol posem la carn, l’ou i el pa ratllat i ho barregem bé, afegim una mica de all i julivert i seguim remenant. Ara ja en podeu fer boles i les passem per farina.
Agafem en una paella i les fregim. Reservem.
Tallem la ceba a daus.
Tallem api a rodatges i les carrotes.
Posem l’oli que ha sobrat de fregir les mandonguilles en una cassola i afegim la ceba, la daurem a foc suau. Quan estigui daurada afegim els pèsols, les carrotes i seguim remenant. Ara afegirem el tomàquet, posem a punt de sal i pebre. Abaixem el foc i afegim les mandonguilles. Deixem coure uns 20 minuts. Si veiem que queda sec podem afegir-hi una mica d’aigua. Tapem i després ja podem servir. 

Per quantes persones: 4

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  60 m
Temps de cocció:  10 m + 5 m + 5 m + 20 m
 

Vi triat per acompanyar: Mía. Blanc . Freixenet Macabeo, Parellada, Moscat i Xarel·lo. 2015.