dijous, 20 d’agost de 2015

Peix de roca de llançà al forn amb patates




Ingredients:

·         Peix de roca de llançà
·         Oli oliva
·         Sal
·         ½ llimona
·         4 patates
·         2 cebes
·         ½ tomata
·         1 got vi blanc
 

Procediment:

Escalfar el forn 180º.
Tallem les patates i les cebes a làmines. Les passem per aigua i les col.loquem en una plata per anar al forn amb un bon raig d’oli d’oliva de fons. Ho posem a punt de sal.
Ho posem al forn. Als 10 minuts hi afegim també els peixos (ja que són més aviat petits), un tall de llimona a cada peix, i una mica de tomata també a làmines. I posem a punt de sal.
Afegim un bon raig de vi blanc.
Ho deixem coure uns 30/40 m.
I ja podem servir.


Per quantes persones: 4 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  65/70 m
Temps de cocció: 50/60 m
 

Vi triat per acompanyar: Perro Verde. Verdejo.