dimarts, 16 d’abril del 2013

Conill rostit amb carrotes, ceps i cebes



Ingredients:

·         ½ conill
·         1 copa de conyac o vi blanc
·         2 fulles de llorer
·         Julivert
·         1 cabeça d’alls
·         8 ametlles torrades
·         2 grans all per la picada
·         8 carrotes
·         10 talls de ceps
·         1 ceba pel sofregit
·         3 cebes
·         aigua
·         Sal, oli, pebre
·         1 torradeta 

Procediment:

Tallem el conill a quarts i el salpebrem.
En una cassola amb un raig d’oli, posem els talls de conill i la ceba  trinxada ben petita. Ho deixem coure.
Quan el conill estigui gairebé ros, hi tirem el conyac i ho deixem reduir.
Afegim les carrotes, les cebes i la cabeça d’alls.
I afegim aigua fins que gairebé el cobreixi, tapem la cassola i ho deixem coure fins que la carn gairebé estigui tendra.
Afegim els ceps. Fem una picada amb els alls, la torradeta, el julivert i les ametlles, i ho afegim al guisat. Deixem que faci xup-xup 5 minuts més i parem el foc.

Bona cuina. 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  60 m
Temps de cocció: 50 m