dilluns, 14 de desembre del 2015

RESTAURANT BRASERIA MAUR (BCN)





RESTAURANT PIZZERIA BRASERIA MAUR - URGELL
Comte Urgell, 9
Barcelona


Maur aposta pels orígens de la cuina catalana, el tradicional mètode de les brases, la senzillesa i el sabor de la cuina artesana i els ingredients de primera qualitat. Es poden degustar les millors verdures (especialistes en calçots) i carns a la brasa, a més de delicioses pizzes fetes al forn de llenya i altres especialitats, sempre basades en elaboracions senzilles i honestes.
Cal destacar els espectaculars broquetes penjants de carn i verdures, amb botifarra blanca i negra, filet de porc, verdures, patates al caliu i torrades … I els sabres amb pinya, que donaran als paladars exigents una gran satisfacció.
El restaurant ens acull en un espai molt rústic i campestre que ens trasllada a una típica masia catalana, amb les antigues eines dels pagesos com a elements decoratius. Tot això crea un ambient perfecte tant per a vetllades en parella com per a grups.

Cèntric, de bona relació qualitat preu i sobretot amb personal molt amable. Ideal per anar-hi amb parella, amics, familia o grups. Millor reservar.