dijous, 16 de març del 2017

Remenat d'espàrrecs silvestres amb ou i parmesà

 


Ingredients:

·         Esparrecs silvestres
·         2 ous
·         Sal
·         Oli
·         parmesà


Procediment:

Netegem els espàrrecs i els tallem amb talls petits. Ara els posem en una paella amb un raig oli d’oliva a coure uns minuts.
Mentrestant batem els dos ous. Els afegim a la paella i ho anem remenant, posem a punt de sal i quan ja estigui casi quallat l’ou, posem una mica de parmesà ratllat, remenem  i ja podem servir!  Si ens agrada molt, també n'hi podem posar una mica més damunt, un cop fora de la paella.
 

Per quantes persones: 2/3 persones

Dificultat: fàcil i ràpid
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 5 m + 3 m 

Avui toca dieta sana, una mica d’aigua Malavella!