diumenge, 11 de desembre de 2011

FIDEUS A LA CASSOLA AMB COSTELLO DE PORC I SALSITXES


INGREDIENTS: (Per dos Persones)

-Arros
-5 o 6 talls costelló de porc
-3 salsitxes
-2 tomàquets
-1 ceba
-30 gr mongetes seques cuites
-fideus n. 4(com fa la meva mare 2 punyats per persona)
-sal, pebre, oli
-3 alls, Julivert
-mig got vi ranci o vi blanc
-aigua

Procediment:

Sofregim el costelló i les salsitxes amb un raig d'oli, ho reservem.
Tot seguit, amb el mateix oli, sofregim la ceba (ratllada o tallada a daus) i quan estigui ben confitada hi afegim el tomàquet ratllat. Que es cogui a foc lent.
Afegim un raig de vi ranci i ho deixem reduir. Hi tirem els fideus i ho remenem, tirem l'aigua bullent i un gra d'all. Ho deixem coure. Els fideus han de quedar sucosos. 5 minuts abans, hi tirem les mongetes seques.
Mentrestant fem una picada d'all i julivert, i ho tirem un minut abans d'acabar la cocció. Ho deixem reposar uns minuts i ja ho podem servir.

Dificultat: Mitja
Temps de preparació total amb cocció: 1 h
Temps de cocció: 15/20m

Cap comentari:

Publica un comentari