dijous, 21 de febrer del 2013

Coca de llimona amb cobertura de xocolata




Ingredients:
150 gr farina
150 gr mantega
150 gr sucre glaç
3 ous
2 cullerades de suc de llimona
½ pela llimona ratllada
2 cullerades de llevat (Royal)
Xocolata per desfer al microones per cobrir
 

Procediment:

Escalfar forn 180º.
Fondre la mantega i després afegir-hi el sucre glaç, remenar bé. Afegir-hi els ous de un a un i remenar bé.
Posar-hi després el suc de llimona, la pela ratllada i el llevat, remenar. Incorpora la farina de mica en mica i barrejar-ho bé.
Posar-ho en un motllo untat en mantega o oli, i posar-ho a coure 170/180 º primer per sota i després alt i baix.
Fondre la xocolata al microones i un cop el pastis sigui fred, posar-ho per damunt.
 

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció:  50 m (si és motllo de silicona 40 m)