dimecres, 20 de setembre del 2017

Pebrot escalivat amb all

 
 


Ingredients:

·         Pebrots vermells/verds
·         Sal
·         Oli
·         alls
 

Procediment:

Avui he recuperat aquesta recepta senzilla de l’avia remei, quins records. Escalivem el pebrot a la brasa, deixem que es refredi una mica i li trèiem la pell i les llavors de dins. Ara el tallem a tires.

Agafem una paella, amb un bon raig d’oli d’oliva, afegim el pebrot i 2 grans d’alls (dins la mesura que ens agradi podem posar-ne més o menys ), deixem que sofregeixi una mica, posem a punt de sal i ja podem retirar i servir. Fàcil i senzill. 

Per quantes persones: 3 persones

Dificultat:  fàcils
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 30 + 10 m
 

Ho maridem amb: Aquest cop ens be de gust una bona cervesa Estrella Damm