dimecres, 4 de març de 2009

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE FORMATGE, AL FORN



INGREDIENTS:
  • 2 LLAUNES DE PEBROTS DEL PIQUILLO
  • 1 CEBA
  • TOMAQUET TRITURAT
  • FORMATGE (MILLOR EMMENTAL)
  • GOT DE VI BLANC
  • SAL
  • OLI
  • POT CREMA DE LLET
  • FORMATGE RATLLAT
Procediment:

Tallem el formatge amb tires mes o menys de 4cms x 15cms aprox
Agafarem el pebrots del piquillo i els emplenem amb formatge.

Enfarinarem el pebrots i els sofregim una mica. Un cop sofregits, els treiem i amb l'oli que hi queda a la paella hi sofregim la ceba, i un cop rossa, li afegim el tomàquet triturat, un polsim de sal i si fa falta un de sucre, posteriorment hi afegim el vi.

Ho posem en un recipient que pugui anar al forn, primer la salsa i després hi posem els pebrots al damunt, tambe hi afegim un pot de crema de llet i una mica de formatge ratllat.

Ho fem coure uns 15/20 minuts i ja està bona cuina !!

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BACALLA


INGREDIENTS:
  • 2 LLAUNES DE PEBROTS DEL PIQUILLO
  • 1 CEBA
  • TOMAQUET TRITURAT
  • POT DE BRANDADA DE BACALLA
  • BACALLA ESQUEIXAT UNS 400 GRMS
  • GOT DE VI BLANC
  • SAL
  • OLI
  • POT CREMA DE LLET
  • PEBRE

Procediment:

Desfarem amb els dits el bacallà esqueixat (que abans haurem desalat) un cop està ben desfet, hi barrejarem la brandada de bacallà. Agafarem el pebrots del piquillo i els emplenem d'aquesta barreja feta.

Enfarinarem el pebrots i els sofregim una mica. Un cop sofregits, els treiem i amb l'oli que hi queda a la paella hi sofregim la ceba, i un cop rossa, li afegim el tomàquet triturat, un polsim de sal i si fa falta un de sucre, posteriorment hi afegim el vi. I ara ja hi podem posar els pebrots, esperem 5 minuts i ja hi podem afegir una mica de crema de llet, ho fem coure uns 20 minuts i ja està bona cuina !!