Ingredients:
* 12 ostres
* 60 ml vinagre negre de bota
* 30 ml de vi blanc sec
* ½ ceba de figueres (es fa amb chalotes però no en
tenia...)
* sal
* pebre
Procediment:
Bona tarda, a mi les ostres no m’agraden, però avui
tinc convidats i tant a ells com al Carles si, per tant, he buscat una recepta
per acompanyar les ostres, tot i que diuen que soles son bones, però això crec
que ho ha millorat (segons han dit).
El Carles ha netejat i obert les ostres i jo dementre he
preparat la salsa “Mignonette”:
Ratllem la ceba ben fina, en un vol posem el vinagre, el vi
blanc, la ceba, el pebre i la sal, ho ben remenem i ho deixem 2h a la nevera.
Emplatem i ja podem servir amb la salsa a part.
Per quantes persones: 4 persones
Ho maridem amb: Champagne Taittinger
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada