diumenge, 19 de setembre del 2021

Ostres amb salsa Mignonette




Ingredients:

* 12 ostres

* 60 ml vinagre negre de bota

* 30 ml de vi blanc sec

* ½ ceba de figueres (es fa amb chalotes però no en tenia...)

* sal

* pebre

 

 

Procediment:

Bona tarda, a mi les ostres no m’agraden, però avui tinc convidats i tant a ells com al Carles si, per tant, he buscat una recepta per acompanyar les ostres, tot i que diuen que soles son bones, però això crec que ho ha millorat (segons han dit).

El Carles ha netejat i obert les ostres i jo dementre he preparat la salsa “Mignonette”:

Ratllem la ceba ben fina, en un vol posem el vinagre, el vi blanc, la ceba, el pebre i la sal, ho ben remenem i ho deixem 2h a la nevera.

Emplatem i ja podem servir amb la salsa a part.

 

 

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  10 m
Temps de cocció: 0 m.

 

Ho maridem amb: Champagne Taittinger



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada