diumenge, 11 de març de 2012

Remenat d'espàrrecs i carbassò


Ingredients:

1 manat d'espàrrecs
1/2 carbassó
2 ous grans
sal
oli oliva

Procediment:

Es tallen els espàrrecs, la part tendre. Els netegem i els sofregim, ho reservem.
Tallem el carbassó a daus petits, ho netegem i els sofregim.
Posem a batre els ous. Possem sal.
S'afegeix tot junt a la paella (espàrrecs i carbassó), als 2 minuts hi afegim els  ous poc a poc hi anem barrejant, quan sigui cuit ja ho podem posar al plat.
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 25 h
Temps de cocció: 15 m

1 comentari:

  1. Maite, quina bona idea m'has donat, a vegades em fa mandra preparar la truita de verdures, però així es més ràpid!! i bó prenc nota!!

    Gràcies peer la visita!!

    ResponSuprimeix