Ingredients:
* 5 talls de bacallà dessalat
* 1 pebrot verd i 1 de vermell
* tomàquet triturat 1 pot
* farina, sal , oli
Procediment:
Enfarinem el bacallà i el fregim volta i volta.
Reservem.
Tallem els pebrots a daus una mica grans.
Agafem una paella i posem un raig d’oli d’oliva i
posem el tomàquet i els pebrots. Posem a coure a foc lent 1h25 aproximadament,
fins que quedi ben confitat. Posem a punt de sal.
En una plata i col.loquem el bacallà i posem la salsa
per damunt. Ho posem a coure al forn 20 m (dalt i baix 180º)
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 1 h 70
Temps de cocció: 1h25 + 20 m
Ho maridem amb: Bufar i fer ampolles, negre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada