Ingredients:
* arròs
* sofregit de Ceba Quim Matas
* 1 carbasso
* ½ pebret verd + ½ pebrot vermell
* 50 g de pèsols
* tomàquet triturat
* 2 gra all
* caldo de verdures
* 1 tira de costella de porc a daus
* vi ranci, sal, pebre, oli oliva
Procediment:
Piquem totes les verdures a daus.
Tallem els alls ben petit.
En una cassola sofregit la costella amb un pols de sal
i pebre. Quan sigui cuita, reservem.
A la mateixa cassola posem a coure les verdures, 10 m
després afegim l’all. Deixem coure 15 m. Afegim el sofregit de ceba, el
tomàquet i la costella. Afegim un bon raig de vi ranci i deixem que evapori l’alcohol.
Ho deixo coure 20m més perquè és concentri. Afegim l’arròs i rossegem 5m. Posem a punt de sal i pebre.
Afegim el caldo de verdures ben calent. Abaixem una
mica el foc i deixem coure 19 m.
Bona cuina, i bon arròs amb aquest bon vi que m’ha
regalat El Jose !
Per quantes persones: 4 persones
Ho maridem amb: MISERERE, Priorat. Collita del 2005
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada