diumenge, 26 de gener de 2014

Pasta amb crema de ceps


Ingredients:

·         ½ ceba
·         Pasta
·         Aigua
·         Oli oliva
·         Sal
·         Pebre
·         40 gr Ceps secs
·         1 pot de crema de llet
 

Procediment:

Bullim la pasta segons instruccions del fabricant, un cop cuita deixem escorre i reservem.
Tallem la ceba a daus, i amb una mica d’oli d’oliva la sofregim. Reservem.

Agafem un caço, afegim la crema de llet i els bolets, ho posem al foc i deixem que vingui espessa, quan ja casi estigui, afegim un pols de sal i de pebre, afegim la ceba i deixem coure 3 o 4 m. Apaguem el foc, deixem refredar uns minuts i ho passem pel turmix. Posem en un plat la pasta i la salsa pel damunt. A menjar.
 
Per 2 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  20 + 5
 

Vi escollit: Mo de masia oliveda blanc de blancs del 2012.