divendres, 14 de gener de 2011

Trinxat de l'avia Remei

Bondia, aquesta és una Recepta de la meva avia Remei (et recordaré sempre yaya)

Ingredients:
  • Patates 2 o 3.
  • col petita
  • sal, oli
  • (i en aquest cas un ou, que hi he possat d'acompanyament)
Procediment:
Netejem la col. Pelem les patates i les tallem a daus. Possem aigua a bullit i ho possem a bullir junt. Uns 20 o 30 minuts després quan estigui ben cuit, ho possem en una escurridora i ho deixem uns 10 minuts perqué vagi treien l'aigua, i després ho axafem tot junt com si fessim puré. I ja ho tindriem apunt. El que també es molt bo és sofregir una mica de daus de cansalada i ho tirem a damunt. O com jo aquest cas que hi he fet un ou ferrat! (a la cerdanya ho fam més elaborat... també l'haurieu de provar un dia). Bona cuina

Cap comentari:

Publica un comentari