dissabte, 6 de juliol del 2019

Plats d'estiu: amanida de l'horta amb remenat d'espàrrecs de marge (*)




Ingredients:

·         Espàrrecs de marxa (pre cuits... *)
·         2 ous
·         Un tomàquet de la pera
·         1 cogombre
·         Sal
·         Oli
·         enciam


Procediment:

*Els espàrrecs de marge quan n’és temporada i en trobo molts, aprofito per netejar-los, tallar-los i pre coure’ls i posar-los al congelador. Així dona gust poder menjar-ne un o dos mesos després (no els guardo casi mai, més de 3 mesos...).
Netegem el tomàquet, el cogombre (m’agraden ben petitons...) i l’enciam.
En una paella posem a escalfar els espàrrecs que he trec del congelador 24h abans.
Mentre, preparem l’amanida i ho tallem i col·loquem al plat
Ara només queda batre els dos ous i els afegim a la paella, anem remenant, fins que els ous quedin casi quallats.

Emplatem i ja podem servir! 

Per quantes persones: 2 persones
Dificultat:  fàcils
Temps de preparació total:  15 m
Temps de cocció: 10 m

Ho maridem amb: Avui toca aigua mineral Sant Aniol.