dijous, 22 de juliol del 2021

Pasta Garafalo amb carbassons de l'hort



Ingredients:

* Pasta Garofalo

* carbassons tendres de l’hort by Carles arnall

* 1 ceba

* tomàquet en conserva by Lluisa Arnall

* sal, pebre i oli oliva

 

 

Procediment:

Aprofitant que ara n’és temporada i a casa en Carles n’ha plantat, tallarem els carbassons ben petits a daus, fem el mateix amb la ceba.

Posem a coure amb un bon raig d’oli d’oliva uns 20 minuts a foc lent, ara afegim el tomàquet en conserva (el va fer la meva sogre l’any passat amb les tomates madures, és una bona manera d’aprofitar els tomàquets de temporada), i deixem coure 20 m més, posem a punt de sal i un pols de pebre.

Bullim la pasta segons instruccions del fabricant.

Escorre la pasta i posem la salsa damunt! Bona cuina

 

 

Per quantes persones: 4

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 45 m + 8m (pasta)

 

Ho maridem amb: Marieta, blanc. Rias  Baixas

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada