dissabte, 21 de març del 2020

Cargols sense salsa amb sal i pebre



Ingredients:

* Cargols
* Sal, pebre, oli
* un raig de conyac


Procediment:

Netegem be el cargols amb aigua, 2 o 3 cops. Hem de veure que son vius un a un.
Ara agafem una cassola, hi posem un raig d’oli d’oliva i ja podem afegir el cargols. Els posem sal i pebre i anem remenant. Veureu que començaran  a deixar anar les seves babes, doncs bé aneu remenant i caldrà coure’ls ben be 1h. A mitja cocció afegiu un bon raig de conyac i si teniu cansalada també n’hi podeu posar, si fes falta  també podríeu afegir una mica mes de sal i pebre Si convé tasteu-los abans de retirar-los, per estar segurs que son cuits. Bona cuina. Veureu queden bonisims!!!


Per quantes persones:  4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 60m


Ho maridem amb: Vi negre: Mas de Sant Blai. Terra Alta.2018


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada