dijous, 14 de gener del 2016

Espaguetis all i oli i carbassó




Ingredients:

·         Espaguetis espelta
·         Alls
·         Oli
·         Sal
·         1 carbassó tendra
·         Parmesà
·         Pa ratllat
 

Procediment:

Posem a coure els espaguetis amb abundant aigua. Mentrestant en una paella sofregim amb oli d’oliva l’all a làmines.
Ara hi afegim el carbassó ratllat. I ho deixem coure uns minuts.
Quan els espaguetis estiguin fets, escorreu-los i aboqueu-los a la paella. Remenem, afegim una mica de pa ratllat i que xoparà l’oli i s’enganxarà als espaguetis. Emplatem i volem hi podem posar parmesà al damunt.
(de la variació de 2 receptes del bloc : Pasta pels Catalans. Gracies Antonella!!!

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  12 m + 8 m
 

Vi triat per acompanyar: Blanc – Pere Punyetes – Penedès