dilluns, 20 de març de 2017

Quinoa amb pollastre, verdures i mel



Ingredients:

·         Quinoa
·         Pit de pollastre
·         1 tomàquet madur
·         1 pebrot verd
·         ½ pebrot vermell
·         1 ceba
·         2 cullerades de mel
·         Oli oliva
·         sal

 Procediment: 

Tallem el pollastre a daus. Tallem les verdures a talls.
Bullim la quinoa. Un cop cuita escorre i reservar.
En el wok afegim les verdures i el pollastre amb un raig d’oli oliva, posem a punts de sal.  Anem remenant quan ja estigui casi al punt, afegim la quinoa i deixem coure uns minuts mes.
Ara ja podem emplatar i finalitzar el plat amb els raig del mel. Bona cuina. 

Per quantes persones: 3 a 4 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  25 m
Temps de cocció:  15 m
 

Avui toca acompanyar-ho amb Aigua Solan de Cabras