dimecres, 4 de març de 2009

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE FORMATGE, AL FORN



INGREDIENTS:
  • 2 LLAUNES DE PEBROTS DEL PIQUILLO
  • 1 CEBA
  • TOMAQUET TRITURAT
  • FORMATGE (MILLOR EMMENTAL)
  • GOT DE VI BLANC
  • SAL
  • OLI
  • POT CREMA DE LLET
  • FORMATGE RATLLAT
Procediment:

Tallem el formatge amb tires mes o menys de 4cms x 15cms aprox
Agafarem el pebrots del piquillo i els emplenem amb formatge.

Enfarinarem el pebrots i els sofregim una mica. Un cop sofregits, els treiem i amb l'oli que hi queda a la paella hi sofregim la ceba, i un cop rossa, li afegim el tomàquet triturat, un polsim de sal i si fa falta un de sucre, posteriorment hi afegim el vi.

Ho posem en un recipient que pugui anar al forn, primer la salsa i després hi posem els pebrots al damunt, tambe hi afegim un pot de crema de llet i una mica de formatge ratllat.

Ho fem coure uns 15/20 minuts i ja està bona cuina !!

Cap comentari:

Publica un comentari