Ingredients:
* Cargols
* Sal, pebre, oli
* un raig de conyac
* cansalada a talls fins
Procediment:
Netegem be el cargols amb aigua, 2 o 3 cops. Hem de veure que son vius un a un.
Ara agafem una cassola, hi posem un raig d’oli d’oliva i ja podem afegir el cargols. Els posem sal i pebre i anem remenant. Veureu que començaran a deixar anar les seves babes, doncs bé aneu remenant i caldrà coure’ls ben be 1h. A mitja cocció afegiu un bon raig de conyac i la cansalada , si fes falta també podríeu afegir una mica mes de sal i pebre Si convé tasteu-los abans de retirar-los, per estar segurs que son cuits. Bona cuina. Veureu queden bonisims!!!
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació tot
Procediment:
Netegem be el cargols amb aigua, 2 o 3 cops. Hem de veure que son vius un a un.
Ara agafem una cassola, hi posem un raig d’oli d’oliva i ja podem afegir el cargols. Els posem sal i pebre i anem remenant. Veureu que començaran a deixar anar les seves babes, doncs bé aneu remenant i caldrà coure’ls ben be 1h. A mitja cocció afegiu un bon raig de conyac i la cansalada , si fes falta també podríeu afegir una mica mes de sal i pebre Si convé tasteu-los abans de retirar-los, per estar segurs que son cuits. Bona cuina. Veureu queden bonisims!!!
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació tot
Ho maridem amb un bon vi negre "La goja " Mas Patiràs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada