dilluns, 12 de setembre del 2016

Amanida de quinoa amb ou





Ingredients:
·         Quinoa
·         Pebrots del piquillo de lodosa
·         Ventresca de tonyina en conserva d’oli d’oliva
·         Sal
·         Oli oliva
·         ou bullit
 
Procediment:
Netejar bé la quinoa abans de posar-la a bullir, escorre i posar a bullir de seguida.
Posem a bullir un ou, un cop cuit reservem i quan sigui fred en trèiem la closca.
Uns 15 minuts, fins que veiem que el gra s’obra. Escorre en un colador.
En un plat posar una anella d’emplatar, posar una capa de quinoa, una capa de pebrots (abans els haurem d’obrir, treure les llavors i tallar-los per la meitat), una capa més de quinoa i una altre de pebrots. Coronem amb les lamines de ventresca i un ou bullit ratllat.  Una mica d’oli oliva i una mica de sal.
 
Per quantes persones: 2/4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  25 m
Temps de cocció: 12 m (ou bullit) + 15 m
 
Vi triat per acompanyar: Somiatruites, negre.