dimecres, 2 de març del 2016

Korpilombolo (L'escala)


Tast d'olis
 


Les Taules
 



El pa amb tomàquet que fa el Pau amb Farina eco
 

 
Carpaccio de gambes

 
Anxoves

 
Hamburguesa Agnus


 
Daus de llom de ren

 
Sopa de vainilla amb cremós de regalis

 
Mousse de xocolata blanca amb crema de menta
 


KORPILOMBOLO
Camí Ample , 40
17130 L'Escala
Tel 972 77 32 95
 
Korpilombo és un petit i acollidor restaurant, situat entremig dels carrerons del poble de l’escala que vam descobrir gràcies a l’Anna Maria B. Amb només 8 taules, quan hi entres ja et sens especial.
El porten l’Annette i el Pau, ni una sola persona més.
L’Anette et be a rebre amb un tres i no res amb un simpatia entranyable. Entre ella i el Pau (que no para a la cuina)  els 2 sols fan rutllar-ho d’allò més bé.
Han creat una carta de tapes o mitges racions excel·lents. Depenent la gana que tinguem pots escollir-ne 2, 3 4 o fins i tot 5. Els productes dels millors i de proximitat i el pa que també se’l fan ells amb farines ecològiques . Us puc dir que ens vam quedar amb ganes de més. Cal que proveu el foie, la pasta amb calamars, el carpaccio de gambes, l’hamburguesa Agnus de Nebrasca, i sobretot de postres: la sopa de vainilla amb cremós de regalis.
Fa temps que no trobàvem un restaurant així, si aneu a l’escala no dubteu en entrar-hi. Cal que en feu reserva, quasi sempre és ple. Ah... a veure si podeu aconseguir provar el licor de regalis que fa l’Annette.
 
Gràcies! Tornem en breu a provar els plats que ens falten.