Ingredients:
* 3 Porros
* 1 patata
* oli, sal, pebre
* 2 talls de bacallà dessalat
* carbasso tendre
* farina
* ceba fregida
Procediment:
Enfarinem suaument el bacallà, i el fregim 5 minuts, perquè
quedi una mica fregit.
Ara preparem la crema vichyssoise suau.
Pelem i tallem a daus el porro i la patata. Si volem
hi podem afegir una ceba. En un vol posem un raig oli, hi afegim els porro i la
patata i ho deixem daurar una mica, quan ja he ros hi afegim aigua fins a
cobrir i ho deixem coure a foc lent uns 30 m aproximadament.
Deixem refredar i ho passem pel colador xino.
Ara preparem el forn, posem a escalfar dalt i vaig i
sense ventilació 180 º.
Col·loquem una planta, hi posem el bacallà i damunt hi
posem la salsa, col.loquem uns carbassons tendres i una mica de ceba per decorar. Ho
deixem coure uns 20 m. Apaguem el forn i ja podem servir. Bona cuina!
Per quantes persones: 2
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 65 m
Temps de cocció: 35 m + 20 m
Ho maridem amb: Negre. Llavors 2017.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada