dijous, 28 d’abril del 2016

Macarrons amb carbonara de carxofes



Ingredients:

·         8 Carxofes petites
·         200 g Macarrons
·         Crema de llet
·         1 Ceba
·         Sal
·         Pebre
·         Llavors de rosella 

 

Procediment:

Tallem ben fines les carxofes  (per sort avui en tenia el ecològic que compro al mercat, i eren ben petites) i no he hagut de treure els pèls.
Tallem la ceba ben fina.
Bullim els macarrons, i un cop cuits, escorre i reservar.
Agafem una paella amb un bon raig oli d’oliva i posem a coure la ceba, un cop casi sigui rosa, afegim les carxofes, posen a punt de sal i deixem coure a foc baix. Ara ja podem afegir la crema de llet, remenem, posem un pols de pebre.

Ara ja podem afegir-hi els macarrons, remenem i ja podem servir. Al plat hi he afegit una mica de llavors de rosella i fins i tot i podem posar una mica de parmesà. 

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat:  Fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció: 8 m + 15 m + 5 m
 

Vi triat per acompanyar: Palomo cojo, Blanc. Rueda. Verdejo. 2015.