Ingredients:
·        
Magret d’ànec
·        
Rossinyols
·        
Camagrocs
·        
Ou de reig
·        
Sal, oli oliva
·        
Sal mandón
·        
pebre
·        
Gra d’all
Procediment:
En una apella a foc mig lent, hi posem el magret per
la banda de la pell. Un cop cuit el reservem.
Netegem els bolets i dels ous de reig en trèiem la
capa del barret.
A part,  amb un
bon raig oli d’oliva, saltem el gra d’all i a continuació hi afegim els bolets
i els deixem coure.
Finalment salpebrem tots els ingredients al nostre
gust. Per emplatar-ho tallem el magret al nostre gust i ho presentem amb els
rossinyols al costat.
Per quantes persones: 2.
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 30 minuts
Temps de cocció: 25 minuts  
Temps de preparació total: 30 minuts
Temps de cocció: 25 minuts
Vi triat per acompanyar: 3 fincas Castell de Perelada
